Xerrada sobre art mural: “Graffittis: són art? Qui ho fa? Comuniquen res? Embruten parets?”

El dijous 25 de febrer a les 18,00 hores, tindrà lloc a la Residència d’Investigadors del CSIC (c/ Hospital, 64, de Barcelona) la xerrada: “Graffittis: són art? Qui ho fa? Comuniquen res? Embruten parets?”, dintre el XIè cicle Converses al Raval “Tal com som, tal com èrem”.

La sessió, que anirà moderada per Assumpció Vila Mitjà, arqueòloga a la IMF-CSIC, comptarà amb la participació de Roc Black Block (artista graffiter), Sílvia Noguer (MACBA), Jordi Estévez (professor de Prehistòria), Josep Martí (antropòleg-IMF), Cristian Pacha (Casal d’Infants) i Xavier Olivella (Institut Paisatge Urbà), i vol ser un espai de diàleg per a tota la resta d’assistents.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.