Curs online: “Espectáculos de masas en el mundio romano: espacios, actores y espectadores”


curs Jordina espectaculos
A partir d’avui i fins el proper dia 26 de febrer romandrà obert el termini per a la matrícula al curs online: “Espectáculos de masas en el mundio romano: espacios, actores y espectadores”, organitzat pel Centro de Estudios del próximo Oriente y la antiguedad tardía- CEPOAT. El curs es desevoluparà de l’1 de març al 31 de maig d’enguany i serà impartit per les professores Dra. Jordina Sales i Maria Engracia Muñoz.

En la societat romana, els jocs espectacles públics eren el preludi del caràcter sanguinari, cruel i implacable dels conqueridors del món. A més, la construcció dels mastodòntics edificis que van allotjar aquestes celebracions constitueix una de les mostres més paradigmàtiques i sorprenents de l’alt nivell que assoliren l’enginyeria i arquitectura a l’imperi romà. Avui dia ens fascinen els grans edificis on es van desenvolupar aquests espectacles: fòrums, circs, amfiteatres, teatres. Són les restes arqueològiques de la romanització i, paradoxalment, de la civilització.

L’herència d’aquests festivals de sang ha estat tan profunda que encara avui dia el cinema i la literatura es nodreixen de les seves històries esdevenint  bestsellers i grans èxits de la pantalla.

Explicada des del punt de vista dels seus espectacles públics, la història i l’arqueologia de Roma resultaran amenes i summament fascinants per a tothom que vulgui endinsar-se en un dels aspectes que han deixat una empremta més marcada en las fonts escrites i en les ruïnes arqueològiques d’Europa, Nord d’Àfrica i el Pròxim Orient.

El curs atorga 3 crèdits ECTS
Preu: 60€
Contacte: cepoat@um.es /  tel. 0034 868883890

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.