Seminari obert: “El neolític dels Pirineus al mapa. Darreres dades del jaciment prehistòric de Coro Tracito (Tella-Sin, Huesca)”, a la IMF-CSIC


cartell seminari obert
El proper dimarts 2 de febrer se celebrarà a la Institució Milà i Fontanals – CSIC, (c/ Egipcíaques, 15, de Barcelona), el seminari obert: “El neolític dels Pirineus al mapa. Darreres dades del jaciment prehistòric de Coro Tracito (Tella-Sin, Huesca)”. A la tarda, de 17,30 a 18,15 tindrà lloc la presentació del llibre: “Sobrarbe antes de Sobrarbe. Pinceladas de historia de los Pirineos” d’Ignacio Clemente, Ermengol Gassiot i Javier Rey (editors).

Serà una trobada dels diferents especialistes que participen en l’estudi de materials procedents de les excavacions del jaciment de Coro Trasito, als Pirineus aragonesos. Coro Trasito és una gran balma vinculada al sistema càrstic de la Cueva del Oso de Teia. Els sondejos que s’hi van efectuar els anys 2011 i 2013 han fet palesa l’existència d’una seqüència estratigràfica d’inicis del neolític (5300-4400 calANE) cobertes per una fase d’ocupació de l’edat del bronze (1400-120o calANE). Des de l’any 2014 la part central de la balma s’excava en extensió per part del GAAM.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s