Exposició: “El sexe a l’época romana” al Museu de les Terres de l’Ebre, Amposta

El proper divendres 15 de gener al 28/2/2016, s’inaugurarà al Museu de les Terres de l’Ebre, d’Amposta, l’exposició temporal: “El sexe a l’época romana“, que es podrà visitar fins al 28 de febrer de 2016. Prèviament a la inauguració es presentaran els nous materials arqueològics de la sala d’exposició permanent: “Les Terres de l’Ebre de la prehistòria de l’edat mitjana”.

Es tracta de la primera exposició itinerant de producció pròpia d’Arqueoxarxa, la Xarxa de Museus i Jaciments Arqueològics de Catalunya, i liderada pel Museu de Badalona, que té com a principal objectiu apropar el patrimoni arqueològic català a tothom.

L’exposició “El sexe a l’època romana”, adreçada a un públic adult, desvetlla els aspectes més íntims de la vida dels romans des de la República fins al segle IV dE, a través d’una selecció d’una vuitantena de peces procedents de col·leccions arqueològiques catalanes i de les imatges i dels textos llatins més suggeridors.

| Descarregueu la invitació en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.