“Construïm una ciutat romana!”, una activitat de Nadal al MNAT

Image (1) Nadal-al-MNAT2.jpg for post 22744Amb ocasió de les festes de Nadal, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona ha programat el taller: “Construïm una ciutat romana!” adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys, que es desenvoluparà els dimarts 29 de desembre de 2015 i 5 de gener de 2016 a les 11,00 hores, ideat com una manera lúdica i participativa de conèixer la ciutat romana de Tàrraco i el museu.

Convertits en ciutadans i ciutadanes de l’urbs, i amb l’ajuda d’una maqueta didàctica, els participants podran fer d’urbanistes d’una ciutat romana tenint en compte diferents elements: els edificis públics, les cases, els edificis d’espectacles, determinar si serà una ciutat portuària o estarà al costat d’un riu, etc. Un munt d’aspectes que hauran de decidir i per als quals els ajudaran algunes de les peces, procedents de la ciutat romana de Tàrraco, que s’exposen al museu.

  • Durada: 2 hores
  • Preu: 6 € per participant
  • Lloc: MNAT (Plaça del Rei, 5)

Necessària reserva prèvia: 977 251515 – 977 236209.
Activitats subjectes a un mínim de participants.

| Per a més informació de l’activitat cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.