Inauguració de l’exposició: “La moneda en època d’August”, al MNAT

Image (1) cartell-La-moneda-en-època-August.jpg for post 22732El proper dijous 17 de desembre a les 19,30 hores tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’exposició: “La moneda en època d’August” al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (plaça del Rei, núm. 5, Tarragona).

Aquesta exposició reuneix una selecció de 79  monedes molt representatives que circulaven en els territoris integrats en el món romà en aquest període històric. Una selecció que, en el cas concret de Tàrraco, esdevé exhaustiva, aplegant per primera vegada la sèrie completa de les monedes encunyades a la ciutat dedicades, en bona mesura, a la memòria d’August i al culte a la seva divinitat, procés en el qual Tàrraco fou pionera.

| Descarregueu la invitació en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.