Col·loqui internacional: “Les dues cares de la moneda: fabricació versus falsificació a Catalunya (1808-1908)”, al MNAC

Image (1) col.loqui_GN.jpg for post 22682Els propers dies 14 i 15 de desembre se celebrarà a l’Espai Innova del Museu Nacional d’Art de Catalunya el col·loqui internacional: “Les dues cares de la moneda: fabricació versus falsificació a Catalunya (1808-1908)”, que organitza el Gabinet Numismàtic.

La fabricació oficial de moneda i la seva falsificació han estat dues activitats que han conviscut i interactuat al llarg del temps de manera constant. La Catalunya vuitcentista no només no és una excepció, sinó que es revela com un camp extraordinari d’observació. El col·loqui afronta aquests dos temes en sengles sessions monogràfiques complementàries, que han de permetre treure conclusions sobre la fabricació i contrafacció de moneda en un context en el qual el desenvolupament comercial, industrial i la posició geoestratègica de Catalunya van ser factors molt determinants per a l’eclosió d’ambdues activitats.

Curs reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat de formació permanent adreçada al professorat

Les intervencions seran en la llengua que s’anuncien i no hi haurà servei de traducció simultània.

| Per a més informació cliqueu aquí |
| Descarregueu el programa en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.