Seminari: Crims contra el Patrimoni. Riscos i protecció

El dia 4 de desembre de 2015 se celebrarà al Caixa Forum de Girona, (Fontana d’Or, Carrer Ciutadans, 19), el seminari “Crims contra el Patrimoni. Riscos i protecció”, dintre dels seminaris que organitza l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural.

L’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural continua investigant i reflexionant sobre una qüestió decisiva per al patrimoni. És la dels riscos i perill que l’amenacen i que poden comprometre’n, fins i tot, la supervivència; i la de les accions i estratègies que s’adopten per a evitar-los o atenuar-los. Si l’any passat ens vàrem trobar per parlar d’un tema de trista actualitat com és el de les destruccions, aquest any ens interessem per altres menes de perills, aquells que atempten contra la propietat, la integritat i la originalitat dels béns patrimonials. En concret dels robatoris i les falsificacions (la seva mecànica, motivacions, protagonistes) i de les actuacions que les institucions encarregades de protegir-los i custodiar-los  poden emprendre per conjurar-los (mesures de seguretat, investigació policial, accions jurídiques o, protocols de restauració) en el cas dels béns que han hagut de passar algun d’aquests tràngols.

– El seminari és gratuït, però atès que les places són limitades és imprescindible la inscripció prèvia.
– Els assistents rebran certificat d’assistència per part de l’ICRPC
– Informació: 972 48 61 58.

| Per descarregar el programa cliqueu aquí |

2 respostes a “Seminari: Crims contra el Patrimoni. Riscos i protecció

  1. En efecte, sempre és interessant la temàtica relacionada amb la salvaguarda del patrimoni. Esperem que gaudiu del seminari!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.