Presentació de les Actes del 2on Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic: “August i les províncies occidentals. 2000 aniversari de la mort d’August”

Image (1) tarraco-biennal.jpg for post 22475El dimecres 25 de novembre a les 19,00 hores tindrà lloc, a l’Antiga Audiència (Plaça Pallol s/n, de Tarragona), la presentació de les Actes del 2on Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic: “August i les províncies occidentals. 2000 aniversari de la mort d’August”, que es va celebrar entre els dies 26 i 29 de novembre de 2014 a Tarragona.

L’acte estarà presidit per Joan Josep Marca i hi intervindrà el Professor Joaquín Ruiz de Arbulo. L’acte el clourà el geògraf i fotògraf Rafael López-Monné amb la presentació del projecte: “El retorn dels déus: XENIKÓS DAIMON. El retorn de Dionysos”.

| Per a més informació cliqueu aquí |
| Descarregueu la invitació en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.