Actes de les Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran


Image (1) actes-I-Jornades-Pirineu-i-Aran.jpg for post 22185Les Actes de les Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran, que han estat publicades recentment, i que es van presentar el mes passat a la Seu d’Urgell, estaran ara disponibles en format pdf.

Les 1es Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran es van celebrar a Coll de Nargó i a la Seu d’Urgell els dies 29 i 30 de novembre de 2013, amb l’objectiu de donar a conèixer els darrers resultats de l’activitat relacionada amb l’Arqueologia i la Paleontologia, i de compartir, debatre i difondre els resultats de l’ampli ventall d’intervencions i investigacions dutes a terme al Pirineu i Aran.

Aquesta nova publicació, coedició del Departament de Cultura, la Diputació de Lleida i l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, la podeu descarregar del repositori CALAIX al l’enllaç que trobareu a sota.

| Accediu a CALAIX per descarregar el pdf les Actes de Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran clicant aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s