Actes de les Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran


Image (1) actes-I-Jornades-Pirineu-i-Aran.jpg for post 22185Les Actes de les Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran, que han estat publicades recentment, i que es van presentar el mes passat a la Seu d’Urgell, estaran ara disponibles en format pdf.

Les 1es Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran es van celebrar a Coll de Nargó i a la Seu d’Urgell els dies 29 i 30 de novembre de 2013, amb l’objectiu de donar a conèixer els darrers resultats de l’activitat relacionada amb l’Arqueologia i la Paleontologia, i de compartir, debatre i difondre els resultats de l’ampli ventall d’intervencions i investigacions dutes a terme al Pirineu i Aran.

Aquesta nova publicació, coedició del Departament de Cultura, la Diputació de Lleida i l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, la podeu descarregar del repositori CALAIX al l’enllaç que trobareu a sota.

| Accediu a CALAIX per descarregar el pdf les Actes de Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran clicant aquí |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.