III Jornades d’Estudis del Segrià. El Segrià a Estudi, a Artesa de Lleida

Image (1) Programa-III-Jornades-Estudi-Segria-CECS.jpg for post 22491El dia 21 de novembre se celebrarà a Artesa de Lleida (Segrià) les Terceres Jornades d’Estudis del Segrià. El Segrià a Estudi, que organitzen el Centre d’Estudis Comarcals del Segrià-CECS i l’Associació Cultural d’Artesa de Lleida, la Femosa.

Les jornades “El Segrià a Estudi” són una trobada on investigadors i estudiosos exposaran públicament els seus treballs sobre la comarca del Segrià. L’acte vol ser una comunió de totes les persones que tinguin algun interès, siguin estudioses o no, en la realitat comarcal del Segrià, des de qualsevol punt de vista (social, cultural, territorial, mediambiental, etc). Conèixer la història de la comarca, la seua parla, els seus escriptors, les seues festes i costums, la composició de la seua societat, la vegetació que li és pròpia, la fauna, el seu territori, la geologia o la geografia són temes interessants i imprescindibles per aprofundir en el coneixement de casa nostra.

Hora d’inici: 09,00 hores
Lloc: Teatre Municipal (Llar del Poble) c/ de Lleida amb c/ de la Bassa

| Descarregueu el programa clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.