XIX Curs d’història monetària hispànica: “Altres formes de diner: dels vals al Banc del Temps”

Image (1) cartell-GN.jpg for post 22415Els propers 25 i 26 de novembre de 2015 se celebrarà a l’espai  Innova del Museu Nacional d’Art de Catalunya el XIX Curs d’història monetària hispànica: “Altres formes de diner: dels vals al Banc del Temps”, que organitza el Gabinet Numismàtic de Catalunya del MNAC.

Aquest curs està dedicat al seguiment de l’evolució d’un patrimoni numismàtic poc conegut, però molt abundant, que se sol agrupar sota la denominació genèrica de paramonetal. Darrere aquest terme es troben getons, fitxes, vals, bitllets i targetes que, sense ser monedes de curs legal ni ser emesos per cap autoritat monetària estatal, tenen com a finalitat actuar com a peces supletòries de la moneda oficial en circulació, o bé funcionen de mitjà de pagament alternatiu.

El curs està reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat de formació permanent adreçada al professorat

Informació i inscripcions: GNC. Tel: 93 622 03 60, de 9 a 14  / correu electrònic:  gnc@museunacional.cat

|Descarregueu el fulletó amb el programa i altres informacions en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.