X Trobada Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració: “Les ciutats i el seu urbanisme des de l’Antic Egipte fins al segle XXI”

Image (1) almacelles.jpg for post 22235Els propers dies 22, 23 i 24 d’octubre se celebrarà a Almacelles la X Trobada Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració: “Les ciutats i el seu urbanisme des de l’Antic Egipte fins al segle XXI”, en el qual intervindrà la cap de la Secció d’Actuacions del Servei d’Arqueologia i Paleontologia i egiptòloga Maite Mascort.

El dijous 22, a partir de les 17,00 es farà la presentació de l’acte a la Sala Víctor Siurana de la UdL i comptarà amb el rector de la mateixa Universitat, el Sr. Roberto Fernández i l’alcalde d’Almacelles i president de la l’AICEI, el Sr. Josep Ibarz. El professor de la Universitat de Saragossa el Sr. Guillermo Pérez serà l’encarregat de la ponència inaugural. Tot seguit, una visita al Turó de la Seu Vella arrodonirà l’acte.

El divendres a partir de les 9,30, a Almacelles, es desenvoluparan un seguit de conferències i xerrades a l’entorn de l’urbanisme de les ciutats des de l’Antic Egipte fins als nostres dies. Els socis de l’entitat exposaran les seves aportacions a l’acte i tot seguit es presentarà l’espai dedicat als origens dels EEUU d’Amèrica del Nord.

El dissabte 24 està prevista un visita guiada al Museu de LLeida a partir de les 10,00h.

| Descarregueu el programa en català |
| Descarregueu el programa en castellà |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.