Presentació de la publicació de les Actes de les Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran

Image (1) actes-I-Jornades-Pirineu-i-Aran.jpg for post 22185El proper divendres 23 d’octubre a les 11,00 hores tindrà lloc a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell, (C/ Sant Ermengol, 71, la Seu d’Urgell) la presentació de la publicació de les Actes de les Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran.

Les 1es Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran es van celebrar a Coll de Nargó i a la Seu d’Urgell els dies 29 i 30 de novembre de 2013, amb l’objectiu de donar a conèixer els darrers resultats de l’activitat relacionada amb l’Arqueologia i la Paleontologia, i de compartir, debatre i difondre els resultats de l’ampli ventall d’intervencions i investigacions dutes a terme al Pirineu i Aran.

La publicació de les actes és una coedició del Departament de Cultura, la Diputació de Lleida i l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran. Properament prodreu descarregar-la des d’aquesta pàgina web.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.