La nova temporada del cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2015-2016

Image (1) portada-Tribuna-2015-20161.jpg for post 22129Us presentem el programa de la Tribuna d’Arqueologia 2015-2016, que començarà el proper dia 4 de novembre, amb 15 conferències programades fins al pròxim mes de juny. Com sempre, les sessions es faran a la sala d’actes de Palau Marc, els dimecres a les 19,00h. Com venim fent els darrers anys, les conferències s’emetran per vídeostreaming i estaran disponibles en vídeo a partir de l’endemà de cada xerrada en aquesta web.

En aquesta primera sessió de la temporada, el director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni presentarà el cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2015-2016. Tot seguit començarà la primera de les conferències d’aquesta temporada: “Darrere els passos de Bosch Gimpera. Un projecte arqueològic global per recuperar el jaciment de la Gessera de Caseres (Terra Alta)”, a càrrec de Jordi Diloli i  Jordi Vilà, i moderada per Josep Guitart.

| Descarregueu el programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.