Sessió inaugural del II Workshop Investigating Decorated Ceramics from the Later Neolithic Near East

Image (1) Workshop-MAC.jpg for post 22144Demà dimecres 14 d’octubre a les 16,00 hores tindrà lloc al MAC-Barcelona (Pg. de Santa Madrona, 39-41) la sessió inaugural del “II Workshop Investigating Decorated Ceramics from the Later Neolithic Near East”, que se celebrarà del 15 al 17 d’aquest mes a la seu del Museu d’Arqueologia de Catalunya a Empúries.

Aquest Workshop, coorganitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona, i la Martin-Luther – Universität Halle-Wittenberg en col·laboració amb el MAC, se centrarà en l’estudi de les produccions neolítiques del Pròxim Orient. La sessió inaugural compta amb la presència de tres investigadors internacionals que presentaran l’estat de la recerca i les principals novetats en l’estudi del sorgiment i adopció de la ceràmica al Pròxim Orient per part de les comunitats neolítiques, i serà en anglès.

| Per a més informació cliqueu aquí |
| Descarregueu el programa complet de les sessions aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.