Segona edició del curs d’Arqueologia al Baix Llobregat, a Sant Feliu de Llobregat

Image (1) Cus-arqueologia-baix-Llobregat.jpg for post 22040El proper dilluns 19 d’octubre començarà la segona edició del “Curs d’Arqueologia al Baix Llobregat” que en aquesta segona edició porta per títol: “Els orígens de Sant Feliu: de la prehistòria fins a l’antiguitat”, i està organitzat per l’associació USLA i l’Ateneu Santfeliuenc.

La proposta d’aquest curs se centra en oferir un recorregut per les arrels de Sant Feliu al llarg de cinc sessions: els primers pagesos que ocuparen la Cova de l’Or, els ibers de la Penya del Moro, els forns del Mas Lluí i el negoci del vi laietà, la Torre de la Presó i el fi de l’antiguitat!

Calendari:

  • 19 d’octubre
  • 26 d’octubre
  • 2 de novembre
  • 9 de novembre
  • 16 de novembre

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, C/ Vidal i Ribas, 23-25,  Sant Feliu de Llobregat
Horari: de 19,00 a 20,00
Preu: 40€

Les inscripcions es formalitzen a travès de la secretaria de l’Ateneu: 936 85 32 42  /  info@ateneusantfeliuenc.org

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.