Curs: “El arte antes de los faraones iconografía prehistórica egipcia”, a la UAB

Image (1) curs-egipte.jpg for post 22099Del proper dilluns 19 al divendres 23 de octubre de 2015 es desenvoluparà el curs organitzat per l’IEPOA, Institut d’Estudis del Pròxim Orient Antic, Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana de la Universitat Autònoma de Barcelona: “El arte antes de los faraones iconografía prehistórica egipcia”, que serà impartit per la Dra. Gwenola GRAFF (Institut de Recherche pour le Développement).

Aquest seminari té com a objectiu abordar el període pre-faraònic, sobretot el IV mil·lenni ANE en Egipte. Durant aquest període es produeix una iconografia molt rica, que té les seves arrels en una antiga tradició. El període que s’abasta és molt extens: els recents descobriments en la regió d’Asuan han endarrerit la cronologia de les primeres produccions d’imatges en Egipte fins el Paleolític superior (al voltant de 18.000 ANE).

Horari:de 16,00 a 17,50 h
Preu: pel públic general, 60 €. Estudiants de grau, màster, etc. inscrits en el curs 15-16: 40 €
Lloc: Facultad de Filosofía y Letras, Campus de Bellaterra, UAB, Aula B7/1056 Sala d’Actes (L, M, X); B7/1058 Seminari A (J y V)

Període d’inscripció obert fins el divendres 16 d’octubre. És imprescindible inscriure’s. Per fer-ho, se ha de enviar un correu electrònic a Bastien Ségalas bastien.segalas@e-campus.uab.cat , i esperar-ne la resposta amb la confirmació de plaça.

| per a més informació descarregueu el programa |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.