JEP2015: Tornen les Jornades Europees del Patrimoni, la festa del patrimoni europeu

Image (1) JEP2015.jpg for post 22068Els propers dies 9, 10, 11 i 12 d’octubre de 2015 se celebrarà la 32a edició de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), l’esdeveniment cultural participatiu més important d’Europa, al llarg de les quals es desenvoluparan jornades de portes obertes i activitats al patrimoni català i europeu.

En aquesta nova edició, el Consell d’Europa ha volgut èmfasitzar especialment el patrimoni industrial. Serà una bona ocasió per posar de relleu la importància històrica de l’activitat industrial a Catalunya i els nombrosos testimonis que se’n conserven i posseeixen un valor històric, tecnològic, social o arquitectònic.

Les JEP són la festa del patrimoni i els diferents municipis i entitats organitzen un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, concursos fotogràfics, representacions teatrals i concerts.

| Consulteu les més de 350 propostes a l’Agenda del Departament de Cultura |
| Descarregueu el dossier de premsa |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.