Curs d’Arqueologia Romana: “In nomine Domini ecclesia consecrata est: Els nous espais cristians dins la ciutat clàssica (segles III-VII dC)”

Image (1) curs-Jordina.jpg for post 21970Del 9 al 13 de novembre de 2015 els professors Dra. Jordina Sales i Dr. Carles Buenacasa impartiran el curs d’arqueologia romana: “In nomine Domini ecclesia consecrata est: Els nous espais cristians dins la ciutat clàssica (segles III-VII dC)”, a l’aula 207 de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, (c/ Montalegre, 6-8, Barcelona).

Dintre del curs, hi ha programada també una sortida complementària el dissabte 14 de novembre per a visitar les restes monumentals de la Tarragona cristiana, el Museu Bíblic (Tarragona) i el Mausoleu de Centcelles (Constantí).

Aquest curs ha estat organitzat per curs la Societat Catalana d’Arqueologia amb el suport de la Facultat de Geografia i Història – UB, i la Universitat de Barcelona reconeix aquest curs amb 1 crèdit de lliure elecció pels Graus d’Arqueologia, Història i Història de l’Art.

Els professors Sales i Buenacasa han escrit un llibre per al curs que es lliurarà a tots els participants.

|Descarregueu el programa i les condicions d’inscripció en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.