“Defensant la plaça!”, una nova activitat del MNAT pel cap de setmana

Image (1) defensat-MNAT.jpg for post 21880El proper diumenge 4 d’octubre a les 11,00h començarà una nova edició del programa “Vine al museu en família! Pots fer una gran descoberta! 2015-2016”, organitzat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, que proposa un seguit d’activitats adreçades al gran públic.

Enguany el programa s’inicia amb l’activitat: “Defensant la plaça!”, que es realitza en el marc de l’exposició temporal Deltebre I. La història d’un naufragi. Un episodi del setge i de l’ocupació de Tarragona (1811-1813)”. L’activitat ha estat concebuda per donar a conèixer la situació de Tarragona durant el setge i l’ocupació francesa de 1811 a 1813. Comptarà amb una actuació, realitzada a la Plaça del Rei i oberta a tothom, de la Milícia Urbana de Tarragona, i amb uns tallers simultanis, en els quals els participants podran conèixer i practicar alguns aspectes relacionats amb la vida  de la societat de Tarragona d’aquesta època.

Aquesta és una de les activitats gratuïtes organitzades pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona en col·laboració amb el Projecte Tarragona 1800.

LLoc: Museu Arqueològic de Tarragona, Plaça del Rei, 5, Tarragona.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.