Oberta la inscripció al XI Fòrum Auriga

Ja és oberta la inscripció al XI Fòrum Auriga se celebrarà a Vilafranca del Penedès els dies 21 i 22 de novembre de 2015. El dissabte 21 es faran les comunicacions a Vinseum i diumenge 22 està programada la visita al territori, que en aquesta ocasió serà a Olèrdola.

El Fòrum Auriga és una trobada que organitza anualment la revista Auriga per aplegar totes les persones que desenvolupen alguna activitat relacionada amb el llegat grecoromà a Catalunya. Aquestes jornades tenen la missió d’establir vies de diàleg entre els diferents professionals i col·lectius “professionals grecoromans” a Catalunya.

El XI Fòrum Auriga està certificat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a curs de formació de 15 hores.

| Descarregueu el formulari d’inscripció |
| Descarregueu el programa |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.