Oberta la convocatòria de l’ICAC de beques d’iniciació a la recerca (BIR) del 2015

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica obre la convocatòria pública del 2015 de 8 beques d’iniciació a la recerca (BIR) en arqueologia clàssica per a alumnes del Màster en Arqueologia Clàssica organitzat per a la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili i l’ICAC, per tal de completar la seva formació avançada mitjançant la col·laboració en equips de recerca de l’ICAC i, a la vegada, permetre’ls acréixer els seus coneixements pràctics en el món de l’arqueologia clàssica.

Les beques BIR consten de dues etapes:

  • La primera es destinarà a la col·laboració en projectes dels equips de recerca de l’ICAC.
  • La segona etapa es destinarà a l’elaboració del treball de recerca, que el becari haurà de presentar en el Màster en Arqueologia Clàssica en què estarà matriculat i que estarà relacionat amb l’equip de recerca en què col·labora.

El termini de presentació de sol·licituds s’acaba el dia 10 d’octubre del 2015.

Contacte:  Sra. Ana Gallego (agallego@icac.cat) i 977 24 91 33 (extensió 214).

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.