II Jornada d’ Arqueologia i Patrimoni de la Guerra Civil al Front de l’Ebre

Image (1) II-Jornada-GCivil-1.jpg for post 21814El proper dissabte 21 de novembre de 2015, al Palau Oliver de Boteller de Tortosa, tindrà lloc la II Jornada d’ Arqueologia i Patrimoni de la Guerra Civil al Front de l’Ebre, que organitza el Servei d’ Arqueologia i Paleontologia  a les Terres de l’ Ebre, conjuntament amb el Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre-COMEBE.

En aquesta segona edició es tractarà el tema de les fosses comunes. Així, el programa de la II Jornada pretén difondre les metodologies, experiències i lliçons obtingudes de l’ exhumació de diverses fosses comunes de la Guerra Civil, incidint en el valor que com a fonts primàries de la repressió política i de la mort en combat dels soldats, aporten a la recerca científica.

| Per descarregar els fulls d’inscripció, el programa i altres informacions cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.