Presentació del número 11 de la revista QUARHIS, Quaderns d’Arqueologia i Història de la Ciutat de Barcelona

Image (1) Quarhis_11.jpg for post 21699El proper dijous 17 de setembre, a les set del vespre, tindrà lloc el a la Sala de Martí l’Humà del MUHBA (Plaça del Rei, s/n), la presentació del número 11 de la revista QUARHIS, Quaderns d’Arqueologia i Història de la Ciutat de Barcelona, del Museu d’Història de Barcelona.

Amb ocasió de l’acte, la professora de la Universidad de Cádiz, Ana Maria Niveau de Villedary, pronunciarà la conferència «Vivir la muerte. Culto y rituales funerarios en la necrópolis tardopúnica de Gadir-Gades (segles III-I aC)».

QUARHIS és una publicació anual que recull les recerques arqueològiques dutes a terme a la ciutat de Barcelona. Creada amb la finalitat de dotar el museu d’una publicació científica en el vessant arqueològic, aquesta revista és una eina imprescindible de divulgació per presentar a la comunitat científica els avenços en el coneixement arqueològic de la història de Barcelona.

| Descarregueu la invitació |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.