Seminari sobre camins, ramats i aigua a l’Alt Gaià a l’ICAC

Santuari de Sant Magí de la Brufaganya. Imatge: G.R. Jones
Santuari de Sant Magí de la Brufaganya. Imatge: G.R. Jones

Demà dimarts 8 de setembre, l’investigador adscrit de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica Graham Roderick Jones impartirà el seminari titulat: “Roads, herds, and waters: a diachronic approach to Sant Magí de la Brufaganya”, aprofitant-hi  la seva estada de recerca.

El seminari, que tindrà lloc a la sala de reunions de l’ICAC (Plaça d’en Rovellat, s/n, Tarragona) a les 15,30 hores, és obert a tothom i està prevista una durada de 40 minuts.  Un cop finalitzada la intervenció s’obrirà un debat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.