Seminari sobre camins, ramats i aigua a l’Alt Gaià a l’ICAC

Santuari de Sant Magí de la Brufaganya. Imatge: G.R. Jones
Santuari de Sant Magí de la Brufaganya. Imatge: G.R. Jones

Demà dimarts 8 de setembre, l’investigador adscrit de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica Graham Roderick Jones impartirà el seminari titulat: “Roads, herds, and waters: a diachronic approach to Sant Magí de la Brufaganya”, aprofitant-hi  la seva estada de recerca.

El seminari, que tindrà lloc a la sala de reunions de l’ICAC (Plaça d’en Rovellat, s/n, Tarragona) a les 15,30 hores, és obert a tothom i està prevista una durada de 40 minuts.  Un cop finalitzada la intervenció s’obrirà un debat.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.