Curs d’ Egiptologia 2015-2016, organitzat per la SCE

Image (1) tríptic-Curs-dEgiptologia-SCE-2015.jpg for post 21644Dins de la seva oferta de cursos i activitats relacionades amb la cultura de l’Egipte faraònic, la Societat Catalana d’Egiptologia ha programat el Curs d’Egiptologia 2015-2016, sota la direcció del Dr. Josep Padró i coordinat per la Dra. Núria Castellano. El període de preinscripció, que va començar el dia 1 de setembre, finalitzarà el dia 15 de setembre.

L’objectiu d’aquest curs és oferir una formació completa en el camp de l’Egiptologia a totes aquelles persones que tinguin interès per la cultura de l’antic Egipte i als estudiants universitaris. La història, l’art, la religió, la llengua, la cultura material, etc, seran l’objecte d’estudi d’aquest curs que combinarà la formació teòrica de nivell amb formació pràctica, així com l’aprenentatge dels rudiments metodològics d’aquesta matèria.

Aquest Curs d’Especialització en Egiptologia va adreçat a totes aquelles persones que tinguin interès per la cultura de l’antic Egipte, hagin cursat o no abans estudis d’aquesta matèria. El Curs te dues modalitats: com a curs sencer te una durada de 2 anys i consta de 4 assignatures, que s’imparteixen anualment. Pels qui estiguin interessats en alguna assignatura en particular, podran matricular-se independentment.

Les assignatures programades per aquest curs són: Història I, Llengua I, Religió i Metodologia.

Per a més informació podeu enviar un mail a: curs.egiptologia@gmail.com o  nuria.castellano.sole@gmail.com

| Descarregueu el programa en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.