“Arqueologia del vi a l’època romana: del cultiu al consum. Marc teòric i epistemològic”, d’Antoni Martín premi de la XII edició del Premi Memorial Josep Barberà i Farràs

Image (1) Arqueologia-del-vi.jpg for post 21633En la dotzena edició del Premi Memorial Josep Barberà i Farràs, instituït per la Societat Catalana d’Arqueologia-SCA, ha estat guanyadora l’obra: “Arqueologia del vi a l’època romana: del cultiu al consum. Marc teòric i epistemològic”, del nostre company Antoni Martín i Oliveras.

El premi consisteix, a més del guardó, en la publicació del treball guanyador, L’acte de lliurament del premi i la presentació del llibre és prevista per a finals del proper mes de novembre. L’obra guardonada és una adaptació de la Tesi de Màster que, amb el mateix títol fou llegida i defensada el passat mes d’octubre de 2014 a la Universitat de Barcelona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.