XIII Congreso Nacional de Paleopatología a Écija (Sevilla)

Image (1) Cartel-Congreso-Paleopatologia.jpg for post 21583Entre l’1 i el 4 del proper mes d’octubre se celebrarà a Écija, (Sevilla), el XIII Congreso Nacional de Paleopatología: “Paleopatologia i Bioarqueologia. Contextualizando el registro óseo”, organitzat per la Asociación Profesional de Bioarqueologia

Al llarg del congrés, que tindrà lloc en tres seus diferents: El Museu, el Teatre i el casal de Joventut d’Écija, es desenvoluparan un extens nombre de comunicacions, pòsters i presentacions de peces patològiques. Es duran a terme també diverses sessions dels grups de treball sobre les matèries: Odontologia forense, Isòtops/ADN, Terminologia, Zoopaleopatologia i Mòmies.

| Per a més informacions cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.