Activitats a la vil·la romana de Centcelles dins de la Festa Major de Constantí

Image (1) Concert-Villa-romana-de-Centcelles.jpg for post 21511Amb ocasió de la Festa Major de Constantí (Tarragonès), el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona ha impulsat activitats a la vil·la romana de Centcelles, programades per avui al vespre i pel proper dissabte 1 d’agost.

Dimarts 28 de juliol: concert a càrrec del quartet Versus

El concert, que tindrà lloc a les 20,00 hores, està organitzat pels Amics de la Música de Constantí, en col·laboració amb l’Ajuntament de Constantí, l’empresa Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

El quartet  Versus està format per Guillermo Navarro García i Momoko Kawamoto, violins, Diana Alexandru, viola i Josep-Oriol Miró Cogul, violoncel. El programa que interpretarà inclou peces de Samuel Barber, Ernest Bloch, Philip Glass i Antonín Dvořák.

Entrada gratuïta, amb aforament limitat.
|Descarregueu el programa del concert clicant aquí |

Dissabte 1 d’agost: Jornada de Portes Obertes

Jornada de Portes Obertes a la Vil·la romana de Centcelles, que es podrà visitar de manera gratuïta en horari de 10,00 a 14,00 hores. Al llarg de la visita es projectarà l’audiovisual “Descobrir Centcelles”, una proposta d’apropament al monument, que vol facilitar el coneixement d’aquest important conjunt inscrit en la llista de Patrimoni Mundial.

Per a més informació sobre aquestes activitats:  977 25 15 15 / 977 52 33 74

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.