Visita guiada: “L’habitatge a Barcino. Les domus romanes dels carrers de Sant Honorat i Avinyó”

Mosaic de la domus del carrer Avinyò. Imatge: MUHBA
Mosaic de la domus del carrer Avinyò. Imatge: MUHBA

El proper diumenge 26 de juliol, entre les 10,45 i les 13,00 hores, està programada una visita guiada: “L’habitatge a Barcino. Les domus romanes dels carrers de Sant Honorat i Avinyó”, una activitat que organitza el Museu d’Història de Barcelona-MUHBA.

Es realitzarà la visita conjunta a dues domus que van pertànyer a personatges importants de la Barcelona romana. La domus d’Avinyó, que data del segle I dC, destaca pel ric conjunt de pintures de sostre i paret recuperades. La domus de Sant Honorat, construïda al segle IV, conserva el jardí central i habitacions pavimentades amb mosaics policroms geomètrics.

L’itinerari s’iniciarà a la domus de Sant Honorat (c/ de la fruita, 2), i finalitzarà a la domus del carrer Avinyò (c/ Avinyò, 15). Té un cost de 7,35€ (6,33 pels amics del museu), i és imprescindible la reserva prèvia a: 93 256 21 22 / reservesmuhba@bcn.cat

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.