Festival: “Ebre: Música & Patrimoni”, a les Terres de l’Ebre

Image (1) Ebre_museica_i_Patrimoni-.jpg for post 21394Al llarg dels mesos de juliol, agost i setembre de 2015, està tenint lloc, a diferents espais patrimonials i singulars de les comarques de l’Ebre, la primera edició del programa: “Ebre, Música & Patrimoni”, que organitza la xarxa territorial de museus i equipaments patrimonials del SAM (Servei d’Atenció Museística) de les Terres de l’Ebre, encapçalada pel Museu de les Terres de l’Ebre i el Departament de Cultura.

Per aquest any s’han preparat dotze concerts en dotze espais patrimonials singulars de les Terres de l’Ebre: des de museus i centres d’interpretació a espais naturals, paisatges culturals i jaciments arqueològics, en què es podrà gaudir de concerts únics, que van des de la música clàssica a l’experimental i de la tradicional a l’electrònica. A més, la programació inclou activitats complementàries, com visites guiades i tastos.

Amb aquesta iniciativa es vol apropar el ric patrimoni de les Terres de l’Ebre a la ciutadania des d’una perspectiva totalment nova i alhora complementar-lo amb d’altres disciplines artístiques. Crear sinèrgies de forma totalment transversal en el sentit patrimonial i artístic mitjançant la fusió de llenguatges. Aquest són els objectius de la primera edició d’aquest cicle, que s’alterna bianualment amb el programa “Ebre, Art & Patrimoni” engegat l’any passat amb l’exposició col·lectiva d’Escultura Sonora.

L’entrada a totes les actuacions és oberta a tothom i gratuïta

| Desarregueu el programa complet clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.