Les “Nits d’estiu a la romana” a Can Tacó-Turó d’en Roina, Montmeló – Montornès del Vallès

Image (1) can-tacó.jpg for post 21272El passat 1 de juliol van començar les activitats programades per a la 3a edició de les Nits d’Estiu al jaciment romà Mons Observans, on teatre, llegendes, fotografia, astrologia i gastronomia es donen la mà en aquest entorn tan especial. Aquestes activitats estan organitzades pels Ajuntaments de Montornès i Montmeló, i les biblioteques dels dos pobles, amb el suport de la Generalitat, la Diputació i el Consorci de Turisme del Vallès Oriental.

L’atmosfera suggestiva de les ruïnes romanes de Mons Observans a la llum de la lluna ha propiciat, ja durant els darrers anys, la programació d’activitats ben variades que apleguen un públic àvid de conèixer nous aspectes de l’època romana que resulten avui dia sorprenents.

L’activitat programada per avui divendres 3 de juliol al vespre és un taller de fotografia nocturna per “pintar” amb llum les estructures arqueològiques,  que començarà a les 20,00 hores, amb una introducció teòrica a càrrec de saber.com, i de 21,00 a 23,00 es farà una pràctica de camp. Cal portar una càmera reflex o compacta amb control d’exposició i trípode. Opcionalment, flaix, llanterna o frontal i comandament a distància amb control d’exposició. L’activitat te un preu de 6€.

Informació i inscripcions:

  • Ajuntament de Montornès Tel. 93 572 11 70
  • Ajuntament de Montmeló Tel. 93 572 00 00
  • Museu de Montmeló. Tel. 93 572 11 66

| Per descarregar el fulletó amb les activitats cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s