Presentació del llibre: “La dècada prodigiosa 1914-1924. L’arqueologia catalana, un instrument vertebrador al servei de la Mancomunitat de Catalunya”, al MAC-Barcelona

Image (1) la-decada-prodigiosa.jpg for post 21218El proper dijous 2 de juliol a les 19,00 hores tindrà lloc a la sala d’actes del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona (Pg. de Santa Madrona, 39-41, parc de Montjuïc), l’acte de presentació del llibre: “La dècada prodigiosa 1914-1924. L’arqueologia catalana, un instrument vertebrador al servei de la Mancomunitat de Catalunya”, que ha estat coeditat pel Museu d’Arqueologia de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Donaran la benvinguda als assistents: Joan Pluma, Director General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Xavier Forcadell, coordinador general de la Diputació de Barcelona i coordinador dels actes del centenari de la Mancomunitat i Josep Manuel Rueda, director del Museu d’Arqueologia de Catalunya.

La presentació anirà a càrrec d’Àngels Casanovas, coordinadora del projecte i Jordi Rovira, coordinador i compilador del llibre, ambdós coeditors científics i conservadors del MAC. Seguidament, Josep Guitart impartirà una  ponència sobre la creació de l’arqueologia catalana.

El dia de la presentació el llibre serà obsequiat a les 50 primeres inscripcions al correu electrònic infomac@gencat.cat o al telèfon 93 423 21 49. Posteriorment el llibre es podrà adquirir al preu de 15€.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.