Nous cursos monogràfics de la Societat Catalana d’Egiptologia

Image (1) Curs-Estiu-SCE.jpg for post 21168La Societat Catalana d’Egiptologia ha programat dos nous cursos, el primer d’ells: “L’antic Egipte amb ulls de dona”, el Curs Monogràfic Estiu 2015, tindrà lloc els dies 15, 20, 22, 27, 29 de juliol a la seu de la SCA (c/ Aragó 305, ent, Barcelona), de 17,00 a 19,00 hores. Te un cost de 158€ per als socis, i de 258€ per als no socis.

Aquest curs, que serà impartit per la  Dra. Núria Castellano i Solé, la Dra. Irene Cordón Solà-Sagalés i el Sr. Andreu Ayén Pérez, planteja la visió de l’Antic Egipte des d’una perspectiva de gènere.

Programa:

1. Les reines-faraó: des de Merneit a Hatshepsut.
2. Les reines-faraó: de Nefertiti a Cleopatra.
3. El món diví: deesses i sacerdotesses.
4. La justícia en femení.
5. La dona a la literatura amorosa.

| Per a més informació cliqueu aquí |

I per després de l’estiu, la SCA ha programat també el Curs Monogràfic de Tardor, que en aquesta ocasió se centrarà en les classes populars a l’Antic Egipte, i es parlarà d’aspectes relacionats amb la vida quotidiana, la vida en família, la moda, el menjar, la sexualitat, les classes socials, etc. Aquest curs serà impartit pel Dr. Josep Padró i Parcerisa, la Dra. Irene Cordón Solà-Sagalés i el Sr. Javier Uriach i Torelló.

| Descarregueu el programa dels dos cursos en pdf |

Per a més informació contacteu amb la Societat Catalana d’Egiptologia, tel. 93 457 81 20 – info@egiptologia.cat, de dilluns a divendres de 16,30 a 19,30h.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.