VII edició de La Roca, Viatge a la Prehistòria 2015

Image (1) VII-festa-de-la-Roca.jpg for post 20948El proper dissabte 13 de juny tindrà lloc una nova edició de la Festa de la prehistòria: “La Roca, viatge a la Prehistòria 2015”, enguany amb un format renovat. La festa se celebrarà entre les 17,00 i les 24,00 hores a la plaça de l’Ajuntament de la Roca del Vallès.

Entre les diverses propostes d’activitats programades en aquesta setena edició es troben el mercat d’artesans, diversos tallers familiars, el sopar prehistòric i les visites guiades en carrilet al dolmen de Can Planes. Les activitats finalitzaran amb una visita nocturna guiada i teatralitzada d’arqueoastronomia.

Consulteu el programa d’activitats clicant aquí

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.