Actes de celebració del 80 aniversari del Museu de Moià

Image (1) coves-del-toll.jpg for post 21074El Museu de Moià celebra enguany el 80è  aniversari de la seva creació i obertura (1935-2015). Des d’aquesta institució octogenària s’han organitzat diferents activitats per celebrar l’esdeveniment. El primer dels actes de celebració d’aquesta efemèride tindrà lloc el proper diumenge 14 de juny de 2015 a les 18,00 hores al Parc Prehistòric de les Coves del Toll.

L’acte és gratuït i de lliure accés per a tothom

Programa d’Actes:

  • 18.00h – Escamots Musicals a dins de les Coves del Toll i als espais exteriors del Parc Prehistòric. Gaudeix d’una passejada musical amb concerts de petit format i curta durada, que s’aniran repetint cada 10minuts a cadascun dels espais.
  • 19.00h – Parlaments a l’espai de la Balma
  • 19.30h – Concert commemoratiu del 80 è  aniversari del Museu de Moià, a l’espai de la Balma
  • 20.30h – Ressopó de fi de festa per a tothom a l’espai de la Balma

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.