Darreres troballes arqueològiques a Argentona (Maresme)

Image (1) nova_Argentona.jpg for post 21020El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya va efectuar una intervenció arqueològica d’urgència per documentar les estructures arqueològiques descobertes amb motiu de les obres de construcció d’un nou edifici al carrer Torres i Bages núm. 2, a Argentona (Maresme), una finca confinant amb l’església de Sant Julià.

La promoció de l’obra  havia dut a terme una excavació arqueològica, executada per l’empresa ATICS S.L., sota la direcció tècnica de l’arqueòloga Miriam Esqué Ballesta. Les troballes arqueològiques d’interès singular aparegudes a la intervenció han estat el fossat que envoltava l’església durant la Guerra Civil Catalana del segle XV i el motllo de fosa de la campana Juliana del segle XVI, la més emblemàtica en la història de la vila.

| Per saber-ne més cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.