Conferència: “Un art gòtic poc conegut: la cuina. Dones i alimentació en l’Edat Mitjana”

Image (1) art-gòtic-camp-de-les-Lloses.jpg for post 20962El proper dissabte 6 de juny a les 19,30 hores està previst que es realitzi al Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses, (Carrer Pau Casals, 2, Tona), la conferència: “Un art gòtic poc conegut: la cuina. Dones i alimentació en l’Edat Mitjana”, a càrrec de la Doctora Teresa Vinyoles Vidal.

La conferència s’inscriu dintre de les xerrades que organitza el Camp de les Lloses a l’entorn temàtic: “Dones en el passat i avui en el territori de Tona des d’una perspectiva de gènere”. Un cop finalitzada hi haurà un petit tast de postres dolces.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.