Conferència: “Arqueologia urbana a l’entorn del Passeig de la plaça Major de Sabadell”

Image (1) xerrada-MHS.jpg for post 20929Pel proper 17 de juny a les 19,00h tindrà lloc a la sala d’actes del Museu d’Història de Sabadell la conferència: “Arqueologia urbana a l’entorn del Passeig de la plaça Major de Sabadell”, a càrrec de Joan Piera Sancerni i Francesc Florensa Puchol. La xerrada està programada en el marc de l’exposició “A l’entorn de la Plaça Major“, que s’exhibeix actualment al museu fins al 13 de setembre.

Les intervencions arqueològiques realitzades arrel de les obres de construcció de la nova estació dels Ferrocarrils de la Generalitat al bell mig del Passeig han posat al descobert testimonis materials relacionats amb l’origen i l’evolució històrica de Sabadell des del segle XII fins al segle XX en aquest indret.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.