Xerrada: “El Vi a l’antiguitat grecoromana: del banquet opulent a la frugalitat militar. Un recorregut arqueològic”

Image (1) Cartell-xerrada-vi-Espai-Origens.jpg for post 20902Demà dissabte 30 de maig a les 12,00 hores està prevista la xerrada: “El Vi a l’antiguitat grecoromana: del banquet opulent a la frugalitat militar. Un recorregut arqueològic” al Centre Espai Orígens de Camarasa (Carretera C-13 km. 44, Camarasa). Un cop acabada la xerrada hi haurà una degustació de vins.

La conferència anirà a càrrec dels directors de les intervencions al jaciment de Monteró, Dra. Pilar Camañes, investigadora adscrita a l’ICAC, i Dr. Jordi Principal, conservador del Museu d’Arqueologia de Catalunya – Barcelona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.