Conferència: “La religió ibèrica en el territori de la Indigècia. Estat de la qüestió”

Image (1) 7a-xerrada-comarques-gironines.jpg for post 20854Per demà divendres 29 de maig està programada la conferència: “La religió ibèrica en el territori de la Indigècia. Estat de la qüestió”, que anirà a càrrec de Marc Prat, becari FPI del laboratori d’Arqueologia i Prehistòria de la Universitat de Girona.

Aquesta és setena xerrada del III Cicle de Conferències d’Actualitat Arqueològica a les Comarques Gironines (2015), que coordinen Alfons Díaz i Albert Aulines, i  tindrà lloc a les 7,30 hores al Museu Darder de Banyoles (Plaça dels Estudis, 2, Banyoles).

| Per a més informació sobre el cicle de conferències, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.