XIII Edició de la Fira Iberoromana de Cabrera de Mar – V Festival Laietania

Image (1) Festival-laietania.jpg for post 20796Cabrera de Mar, l’antiga Ilturo esdevindrà el nucli del Festival Laietania d’enguany. Els seus carrers i places s’ompliran d’activitats: sopars i bacanals, visites teatralitzades als jaciments arqueològics, els legionaris de roma i els cabdill ibèrics i el gran mercat d’artesans, entre d’altres: un programa ple d’activitats de qualitat que situen el Maresme i el seu patrimoni entre els festivals de divulgació històrica de referència a Catalunya.

El Festival Laietania en la V edició, se celebrarà del 29 de maig al 21 de juny i compta amb la participació de Mataró i Badalona, i d’altres poblacions del Maresme: Argentona, Arenys de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt i Premià de Mar. Aquest festival compta amb el suport del Consorci de Turisme del Maresme i la Diputació de Barcelona.

Del 29 al 31 de maig, a la XIII Edició de la Fira Iberoromana de Cabrera de Mar, hi ha programats un bon nombre de visites guiades, conferències, exposicions, recreacions històriques, espectacles teatralitzats, tallers per a públic familiar i gastronomia per descobrir i assaborir el llegat dels antics pobladors del Maresme, l’antiga Laietania.

| Descarregueu el programa d’activitats clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.