Conferència: “Arqueologia i patrimoni al Raval (Barcelona) i a Barcelona: món medieval”

El proper dijous 28 de maig està programada la conferència: “Arqueologia i patrimoni al Raval (Barcelona) i a Barcelona: món medieval”, a càrrec de Pere Ortí Gost, de la Universitat de Girona i Antoni Caballé, arqueòleg territorial de la Catalunya Central del Servei d’Arqueologia i Paleontologia.

Aquesta xerrada forma part del “X Cicle de Converses al Raval. Tal com som, tal com érem” i tindrà lloc entre les 18,00 i les 20,00 hores a la sala d’Actes de la Residència d’Investigadors del CSIC (Carrer de l’Hospital, 64, Barcelona).

| Per veure tot el programa cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.