Viquimarató d’Arqueologia al Museu d’Història de Sabadell

Image (1) viquimarato-Sabadell.jpg for post 20649El dissabte 23 de maig, entre les 11,00 i les 15,00 hores se celebrarà a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell la Viquimarató d’Arqueologia organitzada pel Museu d’Història de Sabadell, les Biblioteques Municipals de Sabadell i l’Amical Wikipèdia.

Aquest taller està orientat a aprendre a editar viquipèdia i avançar en l’edició de continguts referents a la prehistòria i l’arqueologia catalanes, centrant-nos en termes relacionats amb Sabadell (jaciments del territori i de l’entorn, denominacions i noms com neolític, cultura dels camps d’urnes, obsidiana, urna funerària, etc). No cal saber d’arqueologia ni d’informàtica, només ganes de participar en aquest projecte col·lectiu, que arrenca de ja fa uns mesos.

L’arqueopedia és una iniciativa impulsada des del principi per la Institució Milà i Fontanals (CSIC), la UAB i el Museu de Gavà, que a Sabadell compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Inscripció gratuïta, que podeu formalitzar de diferents maneres:
– Enviant un missatge a l’adreça: mhs@ajsabadell.cat
– Trucant al telèfon 93 747 81 55.
– Apuntant-vos a la llista de la pàgina oberta a la viquipèdia

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.