III Reunió Oikos de Bioarqueologia

Image (1) bioarqueologia.jpg for post 20720Els propers divendres 15 i dissabte 16 de maig se celebrarà III Reunió Oikos de Bioarqueologia, que coorganitzen l’Associació Catalana de Bioarqueologia i la Universitat de Barcelona, que ha estat concebuda com un espai de trobada per afavorir la circulació i l’intercanvi de coneixement entre totes les persones que s’interessen per la recerca bioarqueològica i les diverses disciplines que la integren.

La III Reunió Oikos de Bioarqueologia comprèn dues conferències i comunicacions relacionades amb la bioarqueologia. Les conferències aniran a càrrec de Yolanda Fernández-Jalvo: “Cuando los fósiles hablan”, i Jacobo Morales: “Lydia Zapata: su contribución a la paleobotánica”. Aquesta darrera conferència es fa en memòria de la Dra. Lydia Zapata i, excepcionalment, serà oberta a tothom.

Les sessións de divendres tindràn lloc a la sala gran, 4t pis Facultat de Geografia i Història, Universitat de Barcelona (Carrer Montalegre, 6), i les de dissabte seran a l’Aula 2, del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCCB), just davant, (Carrer Montalegre, 5).

| Per a més informació cliqueu aquí |
| Descarregueu el document amb el programa i els resums de les comunicacions en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.