VIII Trobada d’estudi per a la preservació del patrimoni de la pedra seca

Els propers dies 15, 16 i 17 de maig de 2015 tindrà lloc a Calaceit, la VIII Trobada d’estudi per a la preservació del patrimoni de la pedra seca, promogudes per la Coordinadora d’Entitats per la Pedra Seca, un grup multidisciplinari sense ànim de lucre que aplega entitats, associacions i col·lectius de caire divers amb l’objectiu de difondre, coordinar, intercanviar i vetllar pel patrimoni cultural de la pedra seca català.

Aquest esdeveniment forma part de les Trobades bianuals en defensa del patrimoni en pedra seca que te com a finalitat difondre i donar a conèixer l’immens patrimoni immoble que gaudeixen les terres de parla catalana. Les Trobades es realitzen en diferents indrets en cada ocasió per facilitar l’intercanvi del el coneixement i fer-ne possible l’acostament geogràfic i cultural.

Aquesta VIII Trobada se celebrarà a Calaceit (Matarranya) un municipi situat a la província de Terol, entre les confluències dels rius Matarranya i Algars. El seu conjunt urbà és un dels millors conservats de la comarca. En la seva bellesa arquitectònica es fonen el característic color daurat de la pedra i el rogenc de les teulades de les cases.

| Descarregueu el programa en pdf |
| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.