Conferència per avui: “Arqueologia i patrimoni al Raval (Barcelona) i a Barcelona: món romà”

Vista de la intervenció al subsòl del mercat de Sant Antoni, Barcelona
Vista de la intervenció al subsòl del mercat de Sant Antoni, Barcelona

Avui dijous 30 d’abril a les 18,00 hores tindrà lloc a la Residència d’Investigadors – CSIC (Carrer Hospital, 64, de Barcelona) la xerrada: “Arqueologia i patrimoni al Raval (Barcelona) i a Barcelona: món romà”, a càrrec de l’arqueòleg Emiliano Hinojo, de l’empresa CODEX, i la responsable del Pla Bàrcino del Servei d’Arqueologia de Barcelona, Carme Miró.

Aquesta és la segona d’un cicle de tres conferències i una taula rodona dedicades a l’arqueologia i patrimoni de la ciutat de Barcelona, dintre del cicle: “Converses al Raval: tal com som, tal com érem”, que ha organitzat el Departament d’Arqueologia i Antropologia de la Institució Milà i Fontanals IMF-CSIC amb la col·laboració del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya.

|Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.