Seminari: “SAR and InSAR to prospect and preserve cultural landscapes and heritage sites” al Campus de la Ciutadella, UPF

Image (1) seminari-Tapete.jpg for post 20522Avui dimarts 28 d’abril tindrà lloc el seminari “SAR and InSAR to prospect and preserve cultural landscapes and heritage sites”, a càrrec del Dr. Deodato Tapete (Durham University). La xerrada es realitzarà a les 17,00h a l’aula 24.S14 de l’edifici Mercè Rodoreda 24, al campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

El Dr. Tapete introduirà les propietats dels sensors de Radar d’Obertura Sintètica (SAR, en anglès) i mostrarà quines aplicacions han tingut en els camps de l’arqueologia del paisatge i la preservació del patrimoni cultural a partir d’exemples que inclouen el paisatge de Nazca, al Perú; la conservació d’edificis monumentals a Roma; i els esforços per documentar la destrucció del patrimoni sirià. La xerrada finalitzarà amb les perspectives que ofereixen els nous instruments SAR (per exemple, el programa Sentinel de l’Agència Espacial Europea).

La xerrada serà en anglès.

|Per a més informació descarregueu el cartell en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.