Presentació del llibre: “La Vera Creu d’Anglesola i els pelegrinatges de Catalunya a Terra Santa”, de Francesca Español

Image (1) llibre-Francesca-Español.jpg for post 20536El proper dilluns 4 de maig tindrà lloc la presentació del llibre: “La Vera Creu d’Anglesola i els pelegrinatges de Catalunya a Terra Santa”, de Francesca Español Bertran, editat pel Museu Diocesà i Comarcal de Solsona.

L’acte, que organitzen el Museu Diocesà i Comarcal de Solsona i la societat Amics de l’Art Romànic, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, es realitzarà a les 19 hores a la Sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona).

| Invitació en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.